Menu

Susanne Brom Uitvaartzorg in Leiden

susanneOnder de naam Susanne Brom Uitvaartzorg begeleid ik sinds 2009 uitvaarten in Leiden en omstreken. In samenwerking met diverse professionals binnen de uitvaartwereld vertaal ik uw ideeën, wensen en behoeften rondom een uitvaart in een persoonlijke uitvoering.

In gemeente Leiden zijn er vele mogelijkheden voor het opbaren van uw dierbare.
Naast de thuisopbaring is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor een familiekamer bij crematorium Rhijnhof. Daarnaast kunt u ook van een familiekamer gebruik maken van de uitvaartcentra aan de Gitstraat of aan de Willem de Zwijgerlaan.
Bij het uitvaartcentrum aan de Lange Mare zijn er geen familiekamers aanwezig, maar kunt u op afspraak uw dierbare bezoeken.
Even buiten gemeente Leiden is in Roelofarendsveen het bijzondere afscheidshuis De Kleine Poort met 1 familiekamer een bijzonder en warme plek om te zijn.
Voor een condoleance of informeel samenzijn zijn er vele mogelijkheden. Ik informeer u hier graag over.

Als uitvaartbegeleidster doe ik waar mijn hart ligt: luisteren, verbinden, vertalen. Naast de ervaring die ik hierin afgelopen zeven jaar met nabestaanden heb opgedaan, gebruik ik mijn twintig jaar ervaring als coach en hulpverlener.
Ik ben gewend om mensen te verstaan. Ik luister met mijn hoofd en met mijn hart. Dat ziet u terug in mijn begeleiding, organisatie en adviezen. Van de verzorging van de overledene tot en met de inbreng van familie en het gesprek na afloop. Bij een goede uitvaart klopt ieder detail.

Bij melding van overlijden:
06 - 362 229 73