Menu

Susanne Brom Uitvaartzorg in Lisse

susanneOnder de naam Susanne Brom Uitvaartzorg begeleid ik sinds 2009 uitvaarten in Lisse en omstreken. In samenwerking met diverse professionals binnen de uitvaartwereld vertaal ik uw ideeën, wensen en behoeften rondom een uitvaart in een persoonlijke uitvoering.

Als zelfstandig uitvaartbegeleidster kan ik in gemeente Lisse gebruik maken van de 4 aanwezige familiekamers in uitvaartcentrum Bollenstreek. U krijgt een sleutel van de rouwkamer waardoor u 24 uur per dag bij uw dierbare kunt zijn.
Een andere optie is opbaren in een rouwsuite in het crematorium Duin-& Bollenstreek.
U hoeft dus niet te kiezen voor een uitvaartonderneming uit Lisse, ook Susanne Brom Uitvaartzorg heeft toegang tot deze prachtige opbaar- en afscheidslocaties.

Voor de locatie voor het afscheid zijn er in gemeente Lisse vele mogelijkheden. Een aantal voorbeelden hiervan zijn; De Proeverij Lisse, het Koetshuis van kasteel Keukenhof, de kapel van begraafplaats Duinhof, in de aanwezige kerkgebouwen of in het bovengenoemde crematorium.

Cremeren is o.a. mogelijk in crematorium Rhijnhof te Leiden, crematorium Duin- en Bollenstreek te Lisse, crematorium Haarlem te Haarlem of crematorium Westerveld te Velsen.
Indien u kiest voor begraven, dan zijn er in Lisse meerdere mogelijkheden. Voor Katholieke inwoners is er de Parochiebegraafplaats. Heeft u een Hervormd-Gereformeerde achtergrond of bent u niet kerkelijk, dan kunt u terecht op begraafplaats Duinhof. Uniek is dat deze begraafplaats een stuk natuurbegraafplaats heeft, maar ook de mogelijkheid heeft tot bovengronds begraven. Inwoners uit gemeente Lisse maar ook vanuit andere gemeenten kunnen hier terecht.
Voor een condoleance of informeel samenzijn zijn er vele mogelijkheden. Ik informeer u hier graag over.

Als uitvaartbegeleidster doe ik waar mijn hart ligt: luisteren, verbinden, vertalen. Naast de ervaring die ik hierin afgelopen zeven jaar met nabestaanden heb opgedaan, gebruik ik mijn twintig jaar ervaring als coach en hulpverlener.
Ik ben gewend om mensen te verstaan. Ik luister met mijn hoofd en met mijn hart. Dat ziet u terug in mijn begeleiding, organisatie en adviezen. Van de verzorging van de overledene tot en met de inbreng van familie en het gesprek na afloop. Bij een goede uitvaart klopt ieder detail.

Bij melding van overlijden:
06 - 362 229 73