Menu

Susanne Brom Uitvaartzorg in Noordwijk

susanneOnder de naam Susanne Brom Uitvaartzorg begeleid ik sinds 2009 uitvaarten in Noordwijk en omstreken. In samenwerking met diverse professionals binnen de uitvaartwereld vertaal ik uw ideeën, wensen en behoeften rondom een uitvaart in een persoonlijke uitvoering.

Gemeente Noordwijk heeft vele mogelijkheden om een begrafenis of crematie te organiseren. Wanneer opbaren thuis niet mogelijk is of niet uw voorkeur heeft, dan beschikt gemeente Noordwijk over verschillende opbaarlocaties. Ook zijn er mogelijkheden waarbij de ruimte 24 uur per dag toegankelijk is voor de familie.
Voorbeelden hiervan zijn de familiekamers in woonzorgcentrum Jeroen, en de familiekamer gelegen in de aula van de algemene begraafplaats aan de Oude Zeeweg. Ook hier kunt u 24 uur per dag bij de overledene zijn en de ruimte naar eigen keuze inrichten.
Daarnaast zijn er nog twee familiekamers in zalencentrum De Vinkenhof, genaamd de Zeemeeuw en Vuurtoren.

Voor de locatie van de afscheidsdienst zijn er vele mogelijkheden.
Naast een afscheidsdienst in een kerk, dit is in een aantal gevallen ook mogelijk zonder kerkelijke invulling, kan ook gekozen worden voor een strandlocatie, hotel of de aula of kerkhofkapel van een begraafplaats.

Begraven is mogelijk op de algemene begraafplaats aan de Oude Zeeweg of voor de R.K. Parochianen aan de R.K. begraafplaats aan de Gooweg. Beide begraafplaatsen beschikken over familiegraven, algemene graven en keldergraven.
Cremeren is o.a. mogelijk in crematorium Rhijnhof te Leiden, crematorium Duin- en Bollenstreek te Lisse, crematorium Haarlem te Haarlem of crematorium Westerveld te Velsen.
Voor een condoleance of informeel samenzijn zijn er vele mogelijkheden. Ik informeer u hier graag over.

Als uitvaartbegeleidster doe ik waar mijn hart ligt: luisteren, verbinden, vertalen. Naast de ervaring die ik hierin afgelopen zeven jaar met nabestaanden heb opgedaan, gebruik ik mijn twintig jaar ervaring als coach en hulpverlener.
Ik ben gewend om mensen te verstaan. Ik luister met mijn hoofd en met mijn hart. Dat ziet u terug in mijn begeleiding, organisatie en adviezen. Van de verzorging van de overledene tot en met de inbreng van familie en het gesprek na afloop. Bij een goede uitvaart klopt ieder detail.

Bij melding van overlijden:
06 - 362 229 73