Menu

Susanne Brom Uitvaartzorg in Noordwijkerhout

susanneOnder de naam Susanne Brom Uitvaartzorg begeleid ik sinds 2009 uitvaarten in Noordwijkerhout en omstreken. In samenwerking met diverse professionals binnen de uitvaartwereld vertaal ik uw ideeën, wensen en behoeften rondom een uitvaart in een persoonlijke uitvoering.

In gemeente Noordwijkerhout zijn er diverse mogelijkheden om een begrafenis of crematie te organiseren. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor de opbaring van nabestaanden. De bekendste mogelijkheid in Noordwijkerhout is mortuarium Maasgaarde, waar twee familiekamers aanwezig zijn. In de Sint Victorkerk is het ook mogelijk om gebruik te maken van een 24-uurs kamer van het “Uitvaarthuys St. Victor”.
Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor de opbaring in een familiekamer van woonzorgcentrum Jeroen te Noordwijk of in het uitvaartcentrum Bollenstreek te Lisse.
Thuis opbaren is natuurlijk ook altijd een mogelijkheid.

Voor de afscheidsdienst kunt u kiezen voor de Jozefkerk, Victorkerk of de Witte kerk, maar ook de Maasgaarde of een hotel in de omgeving kunnen daarvoor gebruikt worden.
Begraven is mogelijk op de kerkelijke- of algemene begraafplaats in Noordwijkerhout.
Kiest u voor een crematie dat is o.a. mogelijk in crematorium Rhijnhof te Leiden, crematorium Duin- en Bollenstreek te Lisse, crematorium Haarlem te Haarlem of crematorium Westerveld te Velsen.
Voor een condoleance of informeel samenzijn zijn er vele mogelijkheden. Ik informeer u hier graag over.

Als uitvaartbegeleidster doe ik waar mijn hart ligt: luisteren, verbinden, vertalen. Naast de ervaring die ik hierin afgelopen zeven jaar met nabestaanden heb opgedaan, gebruik ik mijn twintig jaar ervaring als coach en hulpverlener.
Ik ben gewend om mensen te verstaan. Ik luister met mijn hoofd en met mijn hart. Dat ziet u terug in mijn begeleiding, organisatie en adviezen. Van de verzorging van de overledene tot en met de inbreng van familie en het gesprek na afloop. Bij een goede uitvaart klopt ieder detail.

Bij melding van overlijden:
06 - 362 229 73