Menu

Susanne Brom Uitvaartzorg in Sassenheim

susanneOnder de naam Susanne Brom Uitvaartzorg begeleid ik sinds 2009 uitvaarten in Sassenheim en omstreken. In samenwerking met diverse professionals binnen de uitvaartwereld vertaal ik uw ideeën, wensen en behoeften rondom een uitvaart in een persoonlijke uitvoering.

Bij een begrafenis of crematie, kiezen inwoners van Sassenheim steeds vaker voor een thuisopbaring. Soms is een thuisopbaring niet mogelijk en dan onderzoeken we samen welke optie bij u past. Voor een opbaring in Sassenheim zijn een aantal mogelijkheden; opbaring in een rouwkapel van de St. Pancratiuskerk of van huize Bernardus, maar ook opbaring in een uitvaartcentrum waarbij ik de uitvaart voor u organiseer en uitvoer.
Omdat gemeente Sassenheim centraal tussen Voorhout en Lisse in ligt, kiezen nabestaanden ook vaak voor mortuarium Voorhout of een uitvaartcentrum in Lisse. Sinds kort kunt u ook kiezen voor een familiekamer in crematorium Duin- en Bollenstreek.

Voor een afscheidsdienst kunt u kiezen voor de aanwezige kerken, die u veelal ook kunt kiezen zonder dat u kerkelijk betrokken bent. Ik huur dan het gebouw voor u, waarin we samen een persoonlijk afscheid organiseren.
Naast deze optie is er het ook mogelijk om in een hotel of een verzorgingshuis een afscheidsdienst te organiseren.

Kiest u voor begraven dan zijn er voor iedere kerkelijke, niet-kerkelijke of andere geloofsovertuiging, mogelijkheden tot begraven in een familiegraf of algemeen graf op een van de begraafplaatsen.
Cremeren is o.a. mogelijk in crematorium Rhijnhof te Leiden, crematorium Duin- en Bollenstreek te Lisse, crematorium Haarlem te Haarlem of crematorium Westerveld te Velsen.
Voor een condoleance of informeel samenzijn zijn er vele mogelijkheden, waarbij ik u uitgebreid kan informeren.

Als uitvaartbegeleidster doe ik waar mijn hart ligt: luisteren, verbinden, vertalen. Naast de ervaring die ik hierin afgelopen zeven jaar met nabestaanden heb opgedaan, gebruik ik mijn twintig jaar ervaring als coach en hulpverlener.
Ik ben gewend om mensen te verstaan. Ik luister met mijn hoofd en met mijn hart. Dat ziet u terug in mijn begeleiding, organisatie en adviezen. Van de verzorging van de overledene tot en met de inbreng van familie en het gesprek na afloop. Bij een goede uitvaart klopt ieder detail.

Bij melding van overlijden:
06 - 362 229 73