Menu

Susanne Brom Uitvaartzorg in Voorhout

susanneOnder de naam Susanne Brom Uitvaartzorg begeleid ik sinds 2009 uitvaarten in Voorhout en omstreken. In samenwerking met diverse professionals binnen de uitvaartwereld vertaal ik uw ideeën, wensen en behoeften rondom een uitvaart in een persoonlijke uitvoering.

Bij een begrafenis of crematie is het voor iedereen mogelijk om naast een thuisopbaring, te kiezen voor een opbaring in mortuarium Voorhout. Dit mortuarium is voorzien van 2 luxe familiekamers, waarbij alle faciliteiten aanwezig zijn.
Indien u een kleine condoleance wilt houden in de dagen van opbaren, dan kan dat hier ook.
Is de verwachting dat de groep belangstellenden groot zal zijn, dan kunt u ervoor kiezen om de condoleance en het afscheid nemen van uw dierbare op loopafstand van het mortuarium plaats te laten vinden. Zo zijn er zalen van de kerken beschikbaar, maar ook zalen in diverse horecagelegenheden.

In Voorhout kunt u kiezen voor een afscheidsdienst in de Kleine kerk of in de St. Bartolomeus kerk. Ook als u niet kerkelijk verbonden bent, dan kunt u deze ruimtes huren. Bij beide kerken is de gastvrijheid een belangrijk kenmerk, belangrijk zodat u zich altijd welkom voelt en het afscheid op eigen wijze kan vormgeven.

Gemeente Voorhout beschikt over een centraal gelegen begraafplaats, verdeelt over een Rooms- Katholiek gedeelte, Hervormd gedeelte en algemeen gedeelte.
Cremeren is o.a. mogelijk in crematorium Rhijnhof te Leiden, crematorium Duin- en Bollenstreek te Lisse, crematorium Haarlem te Haarlem of crematorium Westerveld te Velsen.

Als uitvaartbegeleidster doe ik waar mijn hart ligt: luisteren, verbinden, vertalen. Naast de ervaring die ik hierin afgelopen zeven jaar met nabestaanden heb opgedaan, gebruik ik mijn twintig jaar ervaring als coach en hulpverlener.
Ik ben gewend om mensen te verstaan. Ik luister met mijn hoofd en met mijn hart. Dat ziet u terug in mijn begeleiding, organisatie en adviezen. Van de verzorging van de overledene tot en met de inbreng van familie en het gesprek na afloop. Bij een goede uitvaart klopt ieder detail.

Bij melding van overlijden:
06 - 362 229 73